Kako Vam EVA može pomoći?

Vodovodna voda koju svakodnevno konzumiramo kroz razne napitke, koristimo za kuhanje ili izravno pijemo potvrđena je kao zdravstveno ispravna da bi se mogla distribuirati javnim vodovodnim sustavom. No, činjenica je da kvaliteta vodovodne vode varira od mjesta do mjesta, odnosno od grada do grada te je naročito u većim gradovima lošije kvalitete - s velikim sadržajem klora i kamenca.

Navedeno uvelike ovisi o stanju vodovodne instalacije, ali i sadržaju kemijskih primjesa koje se dodaju u vodu, poput klora ili natrijevog fluorida – te izravno utječu na kvalitetu vode, od vizualnog dojma do samog okusa ili mirisa.

Voda je najvažnija hranjiva tvar ljudskom organizmu, stoga moramo težiti konzumaciji što kvalitetnije vode, naročito oni najosjetljiviji poput djece ili starijih osoba, čime se preporučuje koristiti vodu koja je po aspektima i kvaliteti istovjetna prirodnoj i mineraliziranoj izvorskoj vodi.

EVA Water Clinic proizvodi u skladu s prirodom

Preuzmite EVA Water Clinic brošuru proizvoda Preuzmi PDF

Prirodno filtriranje i mineraliziranje vode za piće i kuhanje

Za razliku od ostalih komercijalnih filtracijskih sustava, u obliku vrča ili proizvoda koji se izravno spajaju na vodovodni sustav, EVA Fontaine filter možete postaviti bilo gdje u kuhinji ili drugoj prostoriji. Estetski je modernog i upadljivog izgleda te se skladno stopi sa svakim uređenjem interijera, a može se koristiti u kućanstvima ili radnim prostorima. Najvažnije, možete zaboraviti na učestale zamjene dijelova filtera, kako EVA filtracijska jezgra ima protok od čak 7.500 litara vode, što prosječna četveročlana obitelj koristi od 12 do 16 mjeseci!

Kroz 8 faza prirodne filtracije vode, EVA Fontaine filter nenametljivo i bez potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova filtrira i mineralizira vodovodnu vodu, te na taj način za konzumaciju osigurava vodu prirodne izvorske kvalitete.

Možete odabrati i napredniji model EVA Fontaine filtera koji stiže s magnetom od crvene gline i FIR-infracrvenim modulom, te raspolaže s čak 9 faza prirodne filtracije vode – kao u tlu!

 • prirodna filtracija vode kroz slojeve tla
 • mineralizacija vode vulkanskim stijenjem i koraljima
 • neograničena količina vode na raspolaganju za piće i kuhanje
 • alkalna voda pH vrijednosti od 7,5 do 8,0
 • bez potrebe za učestalim zamjenama vitalnih dijelova
 • bez spajanja na električnu mrežu ili vodovod
 • potvrde zdravstvene ispravnosti i kvalitete vode
VIŠE O EVA FONTAINE FILTERU
 

Prirodno filtriranje vode za tuširanje

Posve novo iskustvo tuširanje moguće je zahvaljujući zadnjoj EVA inovaciji, kako smo prirodne procese filtriranja i mineraliziranja vode iz EVA Fontaine filtera uspjeli pretočiti u modernu, estetski privlačnu i vrlo učinkovito naprednu tuš glavu.

EVA Ultimate® napredna tuš glava stiže ispred svih ostalih komercijalnih tuševa – prirodno filtrira i mineralizira vodu, te ju obogaćuje hranjivim tvarima i podaruje posve prirodnu notu, uz nikad mekši i nježniji mlaz vode kroz mlaznice rekordno malog promjera s povišenim tlakom, a time omogućuje uštedu vode od 30 % tijekom tuširanja.

Prirodno filtrirana i mineralizirana voda iz EVA tuša je vrlo mekana te njeguje osjetljivu, ispucanu ili isušenu kožu, a naročito se preporučuje za novorođenčad, djecu i osobe s osjetljivom kožom, te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu.

 • univerzalna tuš glava koja se s lakoćom postavlja
 • prirodno filtrira i mineralizira vodu
 • filtrira klor i kamenac te vodu obogaćuje hranjivim tvarima
 • njeguje kožu i kosu
 • dermatološki ispitana voda i potvrđena na kvalitetu
 • vrlo mekan mlaz vode zbog mlaznica malog promjera
 • ušteda vode tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka
VIŠE O EVA TUŠ GLAVI