EVA činjenice

EVA

U vidu konzumiranja vode prirodne izvorske kvalitete, malo je proizvoda na tržištu koji mogu dostići reputaciju, kvalitetu i pouzdanost koja prati EVA Water Clinic liniju proizvoda, koja postoji već 30 godina i diljem svijeta je prepoznata kao najučinkovitiji filtracijski sustav na posve prirodnoj osnovi, bez potrebe za električnom energijom ili spajanjem na vodovodni sustav.

EVA Water Clinic proizvodi mogu se pronaći na tržištima Južne Koreje, SAD-a i Japana od 1985. godine, pri čemu su pronašli put u više milijuna domova, a od 2005. godine i na tržištima Južne Afrike te Europske Unije, dok su iznimno popularni i cijenjeni u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Belgiji.

Od 2015. godine, EVA Water Clinic linija proizvoda konačno je dostupna i u Hrvatskoj te Sloveniji, s osnovnom misijom širenja zdravih navika u vidu konzumiranja najvažnije hranjive tvari – vode prirodne izvorske kvalitete.

Kvaliteta i pouzdanost

EVA Water Clinic od svog predstavljanja 1985. godine ulaže mnogo napora i značajna financijska sredstva u razvoj i istraživanje što kvalitetnije primjene prirodnih procesa filtracije i mineralizacije vode za piće i tuširanje, a samo na kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i pouzdanost procesa filtracije akreditirana je od strane brojnih međunarodnih nezavisnih institucija u SAD-u, Europi i Južnoj Koreji.

Kao dokaz iznimne pouzdanosti i kvalitete naših proizvoda, na svaki proizvod dajemo 2 godine jamstva, punu informativnu podršku i mogućnost produljenja jamstva nakon isteka druge godine korištenja proizvoda, na našem prepoznatljivom i glavnom proizvodu – EVA Fontaine filteru na posve prirodnoj bazi filtracije.

Također vjerujemo da samo iskreno i transparentno poslovanje može rezultirati uspjehom, a za nas najveći uspjeh je širiti entuzijazam i svijest o zdravom načinu života.

Posve prirodno filtriranje i mineraliziranje vode

EVA Water Clinic u Hrvatskoj i Sloveniji

Tvrtka Akvilia Unio d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu odgovorna je za poslovanje EVA Water Clinic linije proizvoda u Hrvatskoj i Sloveniji kao ekskluzivni zastupnik, te ima misiju osigurati veleprodaju, maloprodaju i marketinške aktivnosti na spomenutim tržištima.

Ukoliko ste zainteresirani postati naš ovlašteni veleprodajni partner, molimo javite nam se preko dostupne kontakt forme ili direktno e-mail adresom podrska@eva.hr, s podacima o tvrtki, planu distribucije i kontakt podacima.

Svojim veleprodajnim partnerima omogućujemo potpunu marketinšku podršku, edukaciju i upoznavanje s temeljnim vrijednostima EVA Water Clinic linije proizvoda te vjerujemo da se pošteni odnosi grade kroz poštivanje želja i potreba veleprodajnih partnera, ali i visokom kvalitetom proizvoda.

Sve informacije o tvrtki Akvilia Unio d.o.o., ekskluzivnom zastupniku EVA Water Clinic za Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku, možete pronaći na internet stranicama www.akvilia-unio.hr.

EVA Water Clinic činjenice

Proizvođač: EVA Health-Tech Industry Co. Ltd
Organizacija tvrtke: član SAMSUNG grupacije
Zemlja podrijetla: Južna Koreja
Godina osnivanja brenda: 1985.
Tržišta prodaje i distribucije: EU, SAD, Južna Afrika, Kanada, Južna Koreja, Japan
Patenti: Prirodni procesi filtriranja i mineraliziranja vode kroz 8 i 9 faza

Proizvodi EVA Water Clinic:

Isprobajte i uvjerite se u kvalitetu EVA Water Clinic proizvoda...
Uvjereni smo da će vas oduševiti!